VIIMSI JK tervitab Sind!

MRJK on loodud 2007 aastal Tallinna külje alla Viimsisse, kus hetkel treenib juba 380 poissi ja tüdrukut, vanuses 4-19 eluaastat. Jalgpallikooli eesmärk on anda võimalus tegeleda spordiga – jalgpalliga, et hoida tervist, arendada end füüsiliselt ja samas sisustada ka vaba aega väljaspool kodu, kooli ning lasteaeda. Selleks viib Jalgpallikool oma litsentseeritud treeneritega läbi erialaseid treeninguid 2 – 5 korda nädalas, võtab osa Eesti Noorte Meistrivõistlustest ja osaleb ning ka korraldab jalgpalliturniire. Samas propageerib sporti noorte seas ja teeb teavitustööd alkoholi ning narkootikumide kahjulikkusest.

Kui Sina soovid infot kooliga liitumise kohta siis vaata lisa SIIT!

Kui aga midagi jääb selgusetuks või vajad lisainfot, võta julgesti ühendust e-posti teel.